Om

Eva-Kristina

                     Jeg er bosat i Dalby Huse sammen med min kæreste Kim og vores 2 hunde. Jeg har fodret med BARF i mange år men desværre var der langt til nærmeste forhandle. Og så fik jeg iden til Eva-Kristina hundefoder. En lille butik, i enden af mit hus, med et udvalg tørret barf fra easybarf og frossen barf fra Kragborg.

Og selvfølgelig godbidder og lidt legetøj.

Da min første hund Bella blev gamle fik hun desværre epilepsi. Med dyrlægen's hjælp og en pille om dagen havde hun få anfald men jeg begyndte at overveje om der var mere jeg kunne gøre.  Jeg begyndte at Google alt der fandtes om hundeernæring og opdagede barf. Efter 2 måneder med barf mad fik hun mere energi, tabte sig og det mest positive  hun havde sjældent et epilepsi anfald.

2 år senere fik jeg Donnie. Han var ikke særlig interesseret i mad og så tynd at hoftebene var synlige. Efter et halv år med barf har han taget 3 kilo på men han er stadigvæk en kræsen herrer som nægter at spise indvolde.

Da Bella blev rigtig gammel og tabte kampen til kræften måtte jeg sige fravel. Forventet men altid hårdt.

Efter et stykke tid fik jeg Bodil som er en madglad dame med tendens til at blive en tyksak. Og hun elsker barf.

Alle de dejlige hunde som pryder Eva-Kristina Hundefoder siden er adopteret igennem Hjælp Spanske Hund. 

Eva-Kristina Hundefoder


Eva-Kristina hundefoder er en lille butik med et udvalg tørbarf fra easybarf og frossen barf fra Kragborg. Og selvfølgelig masser godbidder og en smule legetøj

Kontakt

Storgårdsvej 90 Dalby Huse

3630 Jægerspris

Åbnings tider:Lørdag: 10:00 - 14:00


Og efter aftale


Betaling med mobilpay eller kontant